Mainos
Mainos

Obama juoksutti toimittajia

Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman saapuminen Kööpenhaminaan sekoitti eilen ilmastoneuvottelujen lisäksi toimittajien pasmat. Kaikkien huulilla oli vain yksi kysymys, eikä se liittynyt ilmastoon: Missä on Obama?

Obaman lehdistötilaisuuden ajankohdasta liikkui villejä huhuja pitkin päivää. Pienikin rasahdus sai satapäisen toimittajalauman säntäilemään heikkopäisenä pressitilasta toiseen. Moni sai mustelmia, kun tv-ryhmät rusikoivat väkeä kameroillaan.

EU:n lehdistötilaisuutta odottanut toimittajajoukko kutistui puoleen, kun liikkeelle lähti huhu, että Obama puhuu toimittajille toisessa huoneessa. Ei puhunut.

Syystä tai toisesta Obama ei halunnut tulla kansainvälisen median eteen, vaan piti salaisen lehdistötilaisuuden ainoastaan yhdysvaltalaistoimittajille. Tallenne tilaisuudesta lähetettiin kokouskeskuksessa vasta kun Obama oli todellisuudessa jo lentokentällä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme