Mainos
Mainos

Obama kaventanut yhä Clintonin johtoa Pennsylvaniassa

Demokraattien presidenttiehdokkuutta tavoitteleva Barack Obama on kirinyt kanssakilpailijansa Hillary Clintonin etumatkaa Pennsylvaniassa. Clinton johtaa Obamaa enää viidellä prosenttiyksiköllä ennen Pennsylvanian tiistaista vaalia.

Los Angeles Timesin teettämän kyselyn mukaan 46 prosenttia vastaajista ilmoitti äänestävänsä Clintonia ja 41 prosenttia Obamaa. Asiantuntijoiden mukaan Clintonin on otettava Pennsylvaniassa selvä voitto, jotta hän voisi vakuuttaa demokraattien johdon siitä, että hänen kannattaa edelleen jatkaa kisaa.

Indianassa ja Pohjois-Carolinassa, joissa äänestetään 6. toukokuuta, Obaman tilanne on vielä parempi. Tällä hetkellä Obama johtaa Clintonia kummassakin osavaltiossa.

Kun demokraattien ehdokkaita vertaillaan republikaanien jo ehdokkuutensa varmistaneeseen John McCainiin, pääsee Obama tasoihin ja Clinton häviää viidellä prosenttiyksiköllä.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme