Mainos
Mainos

Obama: Kiitos elämäni rakkaudelle

Voittopuheessaan Barack Obama kuvasi vaimoaan "parhaaksi ystäväkseen, perheen kulmakiveksi, elämänsä rakkaudeksi ja miehensä hienovaraiseksi kriitikoksi". Nyt monet arvuutellevat, millaisen roolin tulevan presidentin vaimo ottaa Valkoisessa talossa.

Princetonissa ja Harvardissa kouluttautunut 44-vuotias Michelle Obama on yritysjuridiikan kova ammattilainen. Hän on työskennellyt mm. lakitoimistossa ja Chicagon pormestarin toimistossa. Nyt tuleva maan äiti kuitenkin painottaa, ettei halua mitään suoraa poliittista tehtävää miehensä hallinnossa. Michelle kuvaa päätehtäväänsä kahden tyttären, 10-vuotias Malian ja 7-vuotiaan Sashan pomottamiseksi.

Michelle on ollut kuitenkin vahva tekijä miehensä kaksivuotisen kampanjan taustalla. Myös jatkossa hän uskoo toimivansa jonkinlaisena epävirallisena neuvonantajana. Yksi tärkeä kiinnostuksen kohde on ulkomailla palvelevien amerikkalaissotilaiden perheiden tukeminen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme