Mainos
Mainos

Obama-krääsän myynti ennakoi demokraattiehdokkaan voittoa

Vaalikrääsän myynti on Yhdysvalloissa kuumimmillaan. Kummallakin pääehdokkaista on tarjottavana melkoinen valikoima erilaista muistorihkamaa. Vaalituotteita pitkään kaupanneen yhtiön mukaan myynnistä ja sen suunnasta voi tehdä selkeän voittoennusteen vaalin lopullisesta voittajasta. Viimeisten kolmen presidentinvaalin aikana enemmän vaalituotteita myynyt ehdokas on myös voittanut lopullisen vaalin.

-On sanottava, että Barack Obama myy enemmän, ennustaa Annapolisilainen America-kauppaketjun myyjä Mailia Norman.

Vaalikrääsävalikoima on huima: tarjolla on tarroja, rintanappeja, t-paitoja, kyniä, mukeja ja nyökytteleviä nukkeja.

-Myymme Obama ja McCain nukkeja paljon, meillä oli myös Hillary yhdessä vaiheessa ja myimme paljon niitäkin, kertoo Norman.

Kauppaketjun laskelmien mukaan Omaban krääsäindeksijohto on niinkin selkeä kuin kymmenen yhtä vastaan. Nykyinen presidentti George Bush on myös yhä myyntisuosikki, hänen kohdallaan bestsellereitä ovat kielikukkasista kootut teokset, Bushin rutistamiseen tarkoitetut stressipallot ja myös kaikki, mikä muistuttaa siitä, että hänen kautensa loppuu pian.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme