Mainos
Mainos

Obama tuomitsi Baton Rougen poliisiampumiset jyrkästi: "Pelkureiden tekoja"

PYhdysvaltain presidentti Barack Obama tuomitsi Baton Rougen poliisiampumiset jyrkästi antamassaan tiedotteessa. Obama aikoo myös pitää tiedostustilaisuuden Valkoisessa talossa myöhemmin.

Kolme poliisia kuoli ampumisessa ja kolme haavoittui Baton Rougella sunnuntaina tapahtuneessa ampumisessa.

Obama sanoi, ettei väkivallalle ole "minkäänlaista oikeutusta".

– Emme ehkä tiedä tämän hyökkäyksen motiiveja, mutta haluan tehdä selväksi, ettei väkivallalle lainvalvojia kohtaan ei ole mitään oikeutusta. Ei mitään.

Obama kutsui poliisiampumisia pelkureiden teoiksi.

– Nämä hyökkäykset ovat pelkureiden työtä, eivät ne edusta ketään, Obama sanoi.

Obama painotti, että nyt ampumisen kohteina ovat olleet ne ihmiset, jotka vaarantavat oman henkensä suojellakseen muita.

– Jo toisen kerran kahden viikon aikana poliisit, jotka laittavat oman henkensä vaaraan joka päivä, murhattiin pelkurimaisella ja tuomittavalla hyökkäyksellä heidän ollessaan töissä.

– Nämä ovat hyökkäyksiä yhteisön palvelijoita, lakia ja sivistynyttä yhteiskuntaa vastaan, ja niiden täytyy loppua, Obama sanoo.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot