Mainos
Mainos

Obamaa lomailusta kritisoinut Trump pitänyt edeltäjäänsä enemmän vapaita – kesäloma alkoi golfaten

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on aloittanut 17 päivää kestävän lomansa. Presidentti suuntasi eilen New Jerseyssä sijaitsevalle golfkerholleen.

Siinä ei ole mitään poikkeuksellista, että Yhdysvaltain presidentti ottaa lomaa. Donald Trump on kuitenkin aiemmin sanonut olevansa presidentti, joka ei lomaile. Hän on myös kritisoinut edeltäjäänsä Barack Obamaa tämän lomaillessa.

– En olisi presidentti, joka lähtisi lomalle. En olisi presidentti, joka ottaisi vapaa-aikaa, Trump sanoi vuonna 2015.

Obaman lomailua Trump puolestaan kommentoi esimerkiksi vuonna 2011 Twitterissä, kun Obama oli ollut golfaamassa ja sitten suuntaamassa kymmeneksi päiväksi Martha’s Vineyardiin Massachusettsin rannikolle.

– Hyvä työetiikka, Trump tviittasi tuolloin.

Valkoinen talo kommentoi Trumpin eilen alkanutta lomaa sanomalla, että presidentti aikoo jatkaa työskentelyä lomansa aikana.

– Presidentti jatkaa työskentelyä seuraavan kahden viikon aikana, Valkoisen talon edustaja sanoi.

Lehti: Trump lomaillut ensimmäisen seitsemän kuukauden aikana enemmän kuin Obama

Washington Post -lehden mukaan Trump on virkakautensa ensimmäisen seitsemän kuukauden aikana pitänyt enemmän vapaapäiviä kuin Obama aikanaan. Lehden mukaan elokuun loppuun mennessä Trump on viettänyt kautensa aikana 53 vapaapäivää. Obaman vapaapäivien määrä oli lehden mukaan 15 vuoden 2009 elokuun loppuun mennessä.

Ison osan vapaapäivistään Trump on viettänyt nimeään kantavissa kohteissa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme