Mainos
Mainos

Obaman varapresidentti sai naurukohtauksen - katso video!

kuva: Matthew Cavanagh/EPA

Kamppailu paikasta Valkoisessa talossa on kovaa ja aika-ajoin ilkeääkin. Demokraattien varapresidenttiehdokkaalla, Joe Bidenilla, oli kuitenkin nauru herkässä hänen vieraillessaan ABC-tv-yhtiön aamuohjelmassa.

Suoran haastettelun lopuksi Bidenille näytettiin video NBC:n Saturday Night Live-ohjelman sketsistä, jossa näyttelijä Jason Sudeikis parodioi Bidenia. Sketsin juoni on siinä, että Barack Obaman varapresidentti Biden on toistuvasti muistuttanut kampanjatilaisuuksissa ja väittelyissä olevansa myös republikaanien presidenttiehdokkaan, John McCainin, ystävä.- John McCain, ja hän on siis mies jonka puolesta kuolisin, on huono työssään ja henkisesti tasapainoton, Bidenia esittävä Sudeikis lataa sketsin aluksi.

Biden osaa ilmiselvästi nauraa itselleen, sillä sketsi aiheutti varapresidenttiehdokkaalle sellaisen hepulikohtauksen, ettei tämä olllut saada sanaa suustaan.

(MTV3)

Katso nauruvideo tästä (engl., youtube.com)

Lue myös: |

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme