Mainos
Mainos

Kummelityylinen ryöstö tallentui kameralle Tukholmassa: "Huomasin aseen ja päätin vain kuvata"

Kömpelöhkö ryöstö tallentui kokonaisuudessaan ohikulkijan kännykkään viime viikonloppuna Tukholmassa. Videossa näkyy kuinka kaksi miestä sukkahousut päässään jättää moponsa parkkiin keskelle ostoskeskuksen käytävää, rynnnii jalokiviliikkeeseen, lappaa jättimäiseen kassiin jalokiviliikkeen koruja kenenkään keskeyttämättä ja karauttaa lopulta mopolla käytävää pitkin pois.

Tapahtumasarja tallentui Marios Lysandridesin kännykkään. Hän oli etsimässä ruokapaikkaa tukholmalaisessa Kista Gallery ostoskeskuksessa, kun hän näki kahden miehen ajavan mopedilla ostoskeskuksen käytävällä.

– Olin menossa sanomaan heille, ettei ostariin voi ajaa mopolla, kun huomasin, että heillä on ase ja sorkkarauta. Ase näytti oikealta, joten päätin olla lähestymättä heitä sen enempää, mutta sen sijaan aloin kuvata, Lysandrides kertoi uutistoimisto Reutersille.

Miehillä oli kasvojensa peittona nylon-sukat.

Kesken kuvaamisen yksi ryöstäjistä alkaa huutaa Lysandridesille, mutta jatkaa sen jälkeen ryöstöä. 

– Jossakin vaiheessa toinen yrittää ampua kattoon, mutta sitten pienempi kavereista käskee häntä lopettamaan. 

Paikallisen median mukaan ryöstäjät saatiin kiinni myöhemmin perjantaina.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme