Mainos
Mainos

Ohion kampusalueen hyökkäys alkoi autolla – epäilty ajoi autolla päälle, hyökkäsi sitten veitsellä

Yhdysvalloissa Ohio Sate yliopiston kampusalueen hyökkäys alkoi ilmeisesti, kun epäilty ajoi autolla ihmisiä päin, kertoo CNN. Sen jälkeen epäilty hyökkäsi veitsellä ihmisten kimppuun.

Ainakin  kymmenen ihmistä loukkaantui hyökkäyksessä. Epäilty hyökkääjä sai surmansa ilmeisesti poliisin luodista. Aluksi oli epäselvää oliko yliopistolla käynnissä ammuskelu vai ei. Viranomaiset tviittasivat sosiaalisessa mediassa ja tiedottivat kouluammuskelusta, mutta ilmeisesti ainoat ammuskelun äänet, joista myös paikallaolijat ovat kertoneet medialle, ovat tulleet poliisien aseista.

CNN:lle eräs poliisi kertoo, että laukausten äänet ovat todennäköisesti peräisin poliisien aseista, kun nämä olivat pysäyttämättä epäiltyä. Kampusaluetta tutkitaan yhä. Paikalliset mediat ovat kertoneet myös kahdesta muusta henkilöstä, jotka olisi otettu kiinni hyökkäyksen aikana. Viranomaiset eivät ole vahvistaneet tätä.

CNN:n mukaan kaikki loukkaantumiset tapahtuivat ulkotiloissa kampusalueella. Kukaan loukkaantuineista ei ole hengenvaarassa, mutta yhden kerrotaan olevan kriittisessä tilassa.

Välikohtaus kampusalueella tapahtui 11 jälkeen paikallista aikaa. Ohio State yliopistossa opiskelee noin 60 000 ihmistä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme