Mainos
Mainos

Ohion kampushyökkäyksestä epäillään 18-vuotiasta nuorukaista

Yhdysvaltalaismedioiden mukaan Ohion kampusalueella ihmisten kimppuun autolla ja veitsellä hyökännyt oli 18-vuotias mies. Mies oli kotoisin Somaliasta ja asui Yhdysvalloissa laillisella oleskeluluvalla, kertovat muun muassa CBS News ja NBC News.

Poliisi ei ole vahvistanut tietoa, mutta toinen meidoista viittaa kyllä poliisilta saatuihin tietoihin.

Ohio State yliopiston kampusalueella alkanut hyökkäys tapahtui aamupäivällä paikallista aikaa. Ensin epäilty ajoi päin ihmisiä autollaan ja sen jälkeen hyökkäsi veitsellä, kertovat viranomaiset.

Columbuksen poliisipäällikkö Kim Jacobs kertoo uutistoimisto AFP:lle, että viranomaiset tutkivat myös terroristi-iskun mahdollisuutta tapauksessa. Aikaisemmin yhdysvaltalaismediat ovat viitanneet myös silminnäkijätietoihin, että hyökkäyksessä olisi ollut mukana useita hyökkääjiä, mutta viranomaiset kiistävät tämän.

18-vuotias epäilty sai surmansa poliisin luoteihin.

– Poliisi oli paikalla minuutti hälytyksen jälkeen ja tilanne oli myös ohi hyvin nopeasti. Hän kohtasi epäilyn ja eliminoi uhan, yliopiston poliisipäällikkö Craig Stone kertoo.

CNN:n mukaan kymmenen ihmistä olisi loukkaantunut hyökkäyksessä. AFP puhuu yhdeksästä loukkaantuneesta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme