Mainos
Mainos

Ohjusiskuja Afganistanin Kabulissa

CNN-televisioyhtiön mukaan Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa on tapahtunut lukuisia räjähdyksiä. Uutisten mukaan kyseessä ovat luultavasti ohjukset, jotka oli suunnattu hieman kaupungin ulkopuolelle.
Afganistania hallitsevan Talebanin kannattajien uskotaan oleilevan tuolla alueella. Uutiskuvissa näytettiin, kuinka räjähdykset valaisivat öisen taivaanrannan Kabulissa.
Yhdysvaltain puolustusministeriön mukaan Yhdysvalloilla ei ole osuutta räjähdyksiin. Amerikkalaisviranomaisten mukaan kyseessä on mahdollisesti oppositiovoimat, jotka taistelevat Talebania vastaan. Yhdysvallat ei tiedä, kuka on vastuussa Kabulin räjähdyksistä.
-Yhdysvallat ei ole millään tavalla osallinen noihin räjähdyksiin, Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld vahvisti lehdistötilaisuudessa hetki sitten.
Tieto Kabulin räjähdyksistä tuli noin yhdeksän tuntia sen jälkeen, kun terrori-iskut tuhosivat New Yorkin World Trade Centerin ja osan Pentagonia Washingtonissa.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme