Mainos
Mainos

Oikeuslääkäri: Kim Wall oli elossa, kun Madsen vahingoitti häntä – oikeudessa näytettiin kuvia paloitellusta ruumiista

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhaoikeudenkäynti jatkuu tänään todistajien kuulemisella.

Salissa kuultiin aamupäivällä oikeuslääkäriä Kim Wallin ruumiista löytyneistä vammoista. Oikeudessa näytettiin myös kuvia Wallin paloitellusta ruumiista ja sen vammoista. Ruumiin valokuvia näytettiin ainoastaan oikeuden jäsenille, kertoo Expressen.

Oikeuslääkäri totesi, että Kim Wall oli elossa vielä silloin, kun tämän vammat syntyivät. Väite pystyttiin todentamaan mikroskooppitutkimuksella Wallin verestä. Osa vammoista on syntynyt vasta kuoleman jälkeen. 

Madsen väitti tehneensä pistohaavat ruumiiseen, jotta se uppoaisi. Oikeuslääkärin mukaan Wallin kuolema tapahtui hitaasti. 

Aftonbladetin mukaan Madsen kuunteli oikeuslääkärin puhetta rauhallisena paikallaan, lähinnä maahan katsellen ja papereitaan selaillen. 

Wallin vanhemmat eivät ole tänään läsnä oikeudenkäynnissä.


Myöhemmin luvassa sukellusveneasiantuntija

Todistajien joukossa on tänään myös yksi Tanskan parhaista sukellusveneasiantuntijoista.

Syytettynä oleva Peter Madsen on pyrkinyt muun muassa Copenhagen Postin mukaan selittämään toimittajan kuolemaa ja siihen johtaneita tapahtumia käyttämällä paljon teknistä termistöä.

Armeijan sukellusvene-ekspertti Ditte Dyreborg on todistajan aitiossa teknisiä kysymyksiä varten.

Kuuden päivän aikana oikeus kuulee yhteensä 37 todistajaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme