Mainos
Mainos

Oikeustalon ovi räjäytettiin Malmössä – samassa paikassa räjähti jo helmikuussa

Malmön keskustassa Ruotsissa oikeustalon ovi on räjäytetty iltayhdeltätoista. Poliisin tiedottajan mukaan kukaan ei ole loukkaantunut.

Voimakas räjähdys tuntui Sydsvenskan-lehden mukaan suuressa osassa kaupunkia. Useat oikeustalon ikkunat rikkoutuivat, ja lasinsiruja lensi kymmenien metrien päähän oikeustalolta.

Poliisi on eristänyt alueen. Oikeustalon läheisyyteen on saapunut palokuntaa ja ambulanssi. Lähellä sijaitsee useita asuinrakennuksia.

Räjähdys sattui yhdentoista jälkeen illalla. Malmön poliisipäällikkö kertoo Sydsvenskan-lehdelle, että samassa paikassa on räjähtänyt myös helmikuussa tänä vuonna. Oikeustalon yhteydessä on myös poliisilaitos.

– Tämä on hyökkäys demokratiaa vastaan, sanoo poliisipäällikkö Ulf Sempert lehdelle.

Poliisin tiedottaja kertoo Expressenille, että yhden henkilön oli nähty sytyttävän jotain oikeustalon edessä ja sitten poistuneen juosten paikalta. Lehden haastatteleman silminnäkijän mukaan paikalta olisi poistunut kaksi henkilöä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme