Mainos
Mainos

”Olemme saaneet pedon kiinni” – Firenzessä jahdattu murhaaja pidätettiin

Firenzessä pidätettiin tänä aamuna mies, jota epäillään maanantaina kaupungin laitamilta löydetyn naisen murhaajaksi. Kidutettu ja raiskattu 26-vuotias romanialaisprostituoitu löydettiin moottoritiesillan alta tankoon sidottuna. Ruumiinavaus paljasti hänen kuolleen sisäiseen verenvuotoon muutamassa minuutissa.

La Repubblican mukaan pidätetty on 55-vuotias putkimies, jonka jäljille päästiin alueella työskentelevien prostituoitujen antamien tietojen ja valvontakameroiden kuvien avulla. Hän on kuulustelujen aikana tunnustanut tekonsa poliisille.

– Olen hukassa. Nyt minua ei pelasta enää kukaan, miehen kerrotaan sanoneen.

Firenzen ja Praton välisellä alueella on vuodesta 2006 lähtien tapahtunut ainakin kuusi vastaavaa tapausta, joissa prostituoidut on sidottu, pahoinpidelty ja ryöstetty. Aiemmilla kerroilla naiset kuitenkin selvisivät hengissä.

Mies on kuulusteluissa kertonut, ettei hän ollut aikonut tappaa naista, vaan toivoi että tämä löydettäisiin kuten aiemmat uhrit. Hän on myös tunnustanut tapauksia, joista viranomaiset eivät olleet tietoisia. Poliisi pyrkii nyt varmistamaan dna-testein, onko mies vastuussa myös aiemmista pahoinpitelyistä.

Koti täynnä todistusaineistoa

Mies pidätettiin kotonaan, jossa hän asuu yhdessä iäkkäiden vanhempiensa kanssa. Asunto sijaitsee lähellä firenzeläistä Careggin sairaalaa, jossa miehen naisystävän kerrotaan työskentelevän siivoojana. Tutkijat selvittivät jo aiemmin, että naisen sitomiseen käytetty teippi on peräisin kyseisestä sairaalasta.

Miehen autotallista on löydetty sairaalateipin lisäksi pahoinpitelyyn käytetyt kaksi keppiä. Viranomaiset takavarikoivat myös miehen harmaan tila-auton, joka oli pysäköity sotilaspoliisin kasarmin viereen.

– Olemme saaneet pedon kiinni, Firenzen poliisipäällikkö sanoi.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme