Mainos
Mainos

Uutta tietoa Tanskan tapauksesta – kaksi aikuista ja neljä lasta löytyi kuolleena omakotitalosta

Kuusi ihmistä, kaksi aikuista ja neljä lasta, löydettiin tänään kuolleina talosta Ulstrupin kunnassa Tanskan Jyllannissa. Poliisi ei ole suostunut antamaan tapauksesta lisätietoja, mutta silminnäkijähavaintoja leviää Tanskan mediassa. Ekstrabladetilla puolestaan on tietoja ilmoituksesta, jonka perusteella poliisi meni taloon.

Silminnäkijöiden mukaan paikalla oli suuri poliisioperaatio.

Poliisi tutkii tapahtumaa, mutta ei ole vielä antanut mitään arvioita uhrien kuolinsyystä tai siitä, ovatko kuolleet sukua keskenään. Poliisi kertoo tiedottavansa asiasta lisää vasta tiistaina.

Kaikki uhrit olivat jo kuolleita poliisin saapuessa paikalle. Silminnäkijöiden mukaan paikalla oli suuri poliisioperaatio ja alueella liikkui koirapartioita tekemässä etsintöjä.

Paikallisten lehtien mukaan kyseessä saattaa olla perhesurma. BT-lehden mukaan tapahtumapaikka on Amstrup Bakkerin asuinalueella sijaitseva omakotitalo, jossa ei näkynyt mitään ulkoisia vaurioita. Aluetta luonnehditaan rauhalliseksi.

Poliisi kertoi muutama tunti sitten tiedotteessa, että tutkimukset paikan päällä jatkuvat yhä joitakin tunteja ja että poliisi uskoo, että aamulla tapauksesta ja olosuhteista on jotakin tarkempaa kerrottavana.

Tiedotteen mukaan poliisi sai kello 12.03 ilmoituksen epäilyttävistä olosuhteista osoitteessa, josta poliisipartio löysi kuolleet mennessään paikalle. Tanskalaisen Ekstrabladetin mukaan ilmoittaja olisi haistanut kaasun hajun. Useat silminnäkijät kertovat Ekstrabladetille, että viranomaistehtävä talossa alkoi sillä, että kaikki sen ikkunat ja ovet avattiin. Ensin paikalle tuli ambulanssi ja pian sen jälkeen palokunta.

Ekstrabladet kertoi kuuden aikoihin illalla, että poliisi eristi aluetta yhä, eikä töistä kotiin palaavia ihmisiä päästetty eristyksen läpi.

Juttua päivitetty ja otsikkoa muutettu klo 22:29: Ekstrabladetin mukaan ilmoittaja olisi haistanut kaasun hajun.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme