Mainos
Mainos

Oma piikittely kostautui – Trumpin kakkossija Iowassa sai irvileuat liikkeelle

Kiinteistömoguli Donald Trump ei ollut tyytyväinen viimeöiseen tulokseensa republikaanien presidenttikisan esivaaleissa Iowassa. Hänen vastustajansa sen sijaan iloitsivat sosiaalisesta mediasta Trumpin ärsyttämään tv-kanavaan.

Sosiaalinen media alkoi vilistä meemejä ja muita Trumpille epämieluisia vitsejä heti äänestystuloksen selvittyä.  

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kaksi irvailuun keskittyvää sivustoa iskivät myös heti kiinni: Loser.com ja nobodyrememberswhocameinsecond.com vievät Wikipedian Trump-sivustolle.

Joillakin liberaalihenkisillä sivustoilla, kuten Huffington Postissa, muistutettiin Trumpin omista itsevarmoista tviiteistä. 

Ennen esivaaleja populistinen, itsevarma ja lähes kaikkiin suuntiin loukkauksia heitellyt Trump oli ollut mielipidemittauksissa suosituin republikaaniehdokas, säikäyttäen myös republikaanien oman puolueen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Republikaanien perinteisen vaikuttajaeliitin ulkopuolelta tuleva Trump on tölvinyt myös konservatiivista Fox News -tv-kanavaa.

Trump oli jo viime vuonna hyökännyt verbaalisesti Trumpia haastatelleen Foxin toimittajan Megan Kellyn sukupuolen kimppuun, viitaten naisten kuukautiskiertoon.   

Kuinka Fox News reagoi Iowan tulokseen?

Slate-uutissivuston mukaan Fox vähätteli alkuillasta Trumpin johtoa ensimmäisissä ovensuukyselyissä.

Fox myös muistutti taajaan siitä, että tappion syynä oli Trumpin jättäytyminen pois Foxin vaaliehdokastentistä tv:ssä.

Megan Kelly piikitteli epäsuorasti muistuttamalla, että kolmanneksi tullut Marco Rubio osallistui tv-tenttiin.  Slaten mukaan Foxin suosikki on juuri Rubio. 

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Iowassa republikaaneista Ted Cruz sai puolueensa jäsenten äänistä 27,7 prosenttia, Trump 24,3. Kyseessä olivat kuitenkin vasta ensimmäiset osavaltioesivaalit, joten kisa kohti republikaaniehdokkuutta ja Valkoista taloa on kaikkea muuta kuin ohi.  


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme