Mainos
Mainos

Omaisten epätoivo lentokentällä: "Kaksi tytärtäni on kuollut"

Omaisten epätoivo on ollut suuri, kun uutinen Pakistanin lento-onnettomuudesta on kiirinyt eteenpäin. Jopa 131 ihmisen pelätään kuolleen matkustajalentokoneen pudottua Islamabadin lähistöllä.

Poliisin mukaan eloonjääneiden löytyminen turmapaikalta ei ole todennäköistä. Sen paremmin uhrien kuin eloonjääneiden määrää ei ole kuitenkaan vielä vahvistettu.

Turmapaikalla on kuitenkin nähty ruumiita pahoin murskaantuneen koneen osien seassa. Paikallisten asukkaiden mukaan taivaalla oli näkynyt tulipallo, kun kone oli pudonnut.

Lennolla olleiden omaisille uutinen koneen putoamisesta on ollut shokki. Lentoa Islamabadin kentällä odottanut mies oli huutanut "kaksi tytärtäni on kuollut" kyynelien valuessa miehen poskilla.

Epätoivoinen Zarina Bibi yritti puolestaan selvittää, oliko hänen miehensä lennolla.

– Hän soitti minulle ennen Karachista lähtemistään, mutta en tiedä, oliko hän tällä lennolla.

Koneen kyydissä olleiden määrästä on liikkunut erilaisia tietoja. Lentoyhtiön edustajan mukaan koneessa olisi ollut 116 matkustajaa sekä kuusi miehistön jäsentä.

Lentoviranomaisilta saatujen tietojen mukaan koneessa olisi ollut 131 henkilöä.

(MTV3 – Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme