Mainos
Mainos

Kuvat: Omar-kissa on 120 cm pitkä ja nauttii suurta somesuosiota – Guinnessin ennätystenkirjakin kiinnostui

Omar-kissasta on tullut todellinen nettisensaatio sen jälkeen, kun sen omistaja Stephy Hirst perusti sille oman Instagram-tilin. Omarista kertoo BBC verkkoisivuillaan.

Omar ei olekaan ihan tavallinen katti, vaan kenties maailman pisin kotikissa. Pituutta sillä on 120 cm ja painoakin 14 kiloa. Omar on rodultaan Maine Coon, jonka lajin edustajat ovat tunnetusti suurikokoisia. 

Myös Guinnessin ennätystenkirja on kiinnostunut kisusta ja pyytänyt omistajaa lähettämään tarkat mitat eläimestä. Tällä hetkellä pisin kissa on 118 cm pitkä. 

Omar elää kodissaan Melbournessa Australiassa hyvinkin tavallista elämää fanituksestaan huolimatta. Kissan koon vuoksi sen emäntä joutuu kuitenkin asettamaan tiettyjä rajoituksia.

– Makuuhuoneen ovi on pidettävä yöllä kiinni, ettei se pääse sänkyyn, koska Omar vie muuten aivan liikaa tilaa, Hirst sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme