Mainos
Mainos

Onko mauttomuudella mitään rajoja? "Minä sieppasin Madeleine McCannin" -tatuointi suututtaa ympäri maailmaa

Espanjassa Mallorcan saarella sijaitsevassa Magalufin turistikohteessa vierailevilla brittituristeilla on käsittämätön villitys hakkauttaa itseensä mitä erikoisempia tatuointeja. Nyt otsikoihin on noussuttatuointi, joissa lukee I stole Madeleine McCann, mikä tarkoittaa suomeksi Minä sieppasin Madeleine McCannin.

Espanjalaisen la Vanguardia -lehden mukaan useat Magalufin tatuointiliikkeet pitävät ovensa auki pitkälle yöhön palvellakseen humalaisia brittituristeja. Yksi tällaisista tatuoinneista on somesuuttumusta herättänyt "I Stole Madeleine McCann". Vaikka monet tiedotusvälineet puhuvat villityksestä, on epäselvää, onko kyseessä kuitenkin vain yksittäistapaus.

Joka tapauksessa tatuointi on tuomittu sosiaalisessa mediassa laajalti. Moni on ihmetellyt, mitä hauskaa pientä brittityttöä ja hänen perhettään kohdanneessa tragediassa voi olla.

Kolmivuotiaana lomamatkalla Portugalissa kadonneen Madeleine McCannin katoamismysteeristä tuli toukokuussa kuluneeksi kymmenen vuotta. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme