Mainos
Mainos

Onko tässä kaikkien aikojen hämmentävin kesätyö?

Jos oma työ joskus harmittaa, niin mietipä, jos työsi olisikin olla jättipenis.

Ainakin Norjasta löytyy yksi nuorimies, joka tietää, miltä se tuntuu. 19-vuotias Philip van Eck palkattiin nimittäin esittämään jättipenistä, joka yllättää ihmisiä suihkuttamalla näiden päälle kultaista konfettia.

Kyseessä on seksuaalivalistusta tarjoavan RSFU:n kampanja, jolla on tarkoitus muistuttaa kondominkäytön tärkeydestä.

Jättipenikseksi palkattu van Eck ei pestistään pahastunut.

– Minusta se oli hulvatonta. Jos voin tehdä hyvää, ihan vain olemalla mul**u, mikäs sen parempaa, van Eck totesi norjalaiselle Tønsberg Blad-lehdelle.

Jättipenikseksi oli itseasiassa tunkua, sillä hommaa tavoitteli useita satoja hakijoita. Philip nappasi pestin peniksenä etupäässä kokonsa takia: hän on 193 senttiä pitkä ja sopi pukuun täydellisesti.

– Kuvaaminen sujui ongelmitta, ohikulkijat tahtoivat ottaa selfietä jättipeniksen kanssa, van Eck kommentoi.

"Penis voi yllättää"

RSFU:n palkkaaman mainostoimiston edustajan mukaan kampanjaa on pidetty pääasiassa hauskana.

– Seksin pitäisi olla hauskaa, jännittävää ja vähän tuhmaa. Halusimme kampanjan, joka heijastelee tätä, Pernille Berg kommentoi.

Hän myönsi kampanjan kuitenkin saaneen myös kritiikkiä.

– Monet, etenkin yli 30-vuotiaat ovat pitäneet kampanjaamme banaalina ja idioottimaisena.

Norjassa saadaan vuosittain noin 23 000 klamydiatartuntaa. Kondominkäyttö maassa on selvästi alhaisempaa kuin muissa pohjoismaissa.

RFSU:n videolla penishahmo hiipii ihmisten luokse ja ampuu näitä päin kultaisen konfettisuihkun. Kampanjan nimi on ”Tiss kan overraske”, joka tarkoittaa joko “Penis voi yllättää sinut” tai “Virtsa voi yllättää sinut.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme