Mainos
Mainos

Onko tässä maailman pelottavin puu?

"Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt..." Englannissa Suffolkissa metsään menijän yllätys ei ole kuitenkaan miellyttävin mahdollinen, vaan voi mennä säikähdyksen puolelle.

Kreivikunnassa sijaitsevasta metsiköstä löytyy näet puu, joka on kuin pahimmastakin painajaisesta.

Stowlangtoft Hallin mailta löytyvän puun rungossa näyttää nimittäin olevan vääristyneet, pelottavat kasvot. Puun rungosta löytyy myös ammottava kita "hampaineen".

Puun löytänyt ja kuvannut David Garnham näkee itse puun muistuttavan hieman Edward Munchin kuuluisaa Huuto-maalausta. Hän onkin nimennyt puusta ottamansa kuvan ”Luonnon huudoksi”.

– Siinä todella näkyy luonnon kauneus ja myös se, miten mielikuvituksemme voi taikoa esiin, Garnham kertoo Daily Mailin haastattelussa.

– On vähän kuin olisit lumotussa metsässä ja se liikkuisi sinua kohti, kun et katso sitä, mutta pysähtyy kun katsot. En usko, että kovin moni lapsi haluaa kiipeillä tuohon puuhun.

(MTV3)

Katso puun koko kuva Daily Mailin sivuilta

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme