Mainos
Mainos

Onneton taskuparkkeeraus nousi YouTube-hitiksi

Belfastissa kuvatusta taskuparkkeerauksesta on tullut YouTube-hitti, jonka on tähän aamuun mennessä nähnyt jo yli miljoona katsojaa.

Parkkeerauksen ohella videon hauskinta antia on parkkeerauksen kuvanneen poikaporukan innostunut selostus irlannin murteella.

Nainen yrittää puoli tuntia saada autoa parkkiin. Parvekkeella olleet opiskelijanuorukaiset olivat tarjoutuneet ensin parkkeeraamaan auton naisen puolesta, mutta hän kieltäytyi. Sen jälkeen pojat tyytyivät videoimaan tapahtumaketjun.

He latasivat videon YouTubeen ja nimesivät sen "Maailman huonoin yritys taskuparkkeerata, nauttikaa!".

Liike liikkeeltä selostetun videon kommentaattorit ovat Ciaran Doherty ja Ciaran Shannon ystävineen. Nuoret miehet kertoivat uutiskanava BBC:lle seuranneensa parkkeerausta vartin ennen kuin aloittivat kuvaamisen.

– Me haluaisimme kuulla mitä mieltä hän on tästä. Haluaisimme tavata hänet ja puhua hänen kanssaan, sanoi yksi kuvausporukan pojista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme