Mainos
Mainos

Orlandon uhreille lähetettiin pehmeää apua: Kultaisetnoutajat lohduttavat kriisin jälkeen

Kristillinen hyväntekeväisyysjärjestö lähettää Orlandoon kultaisianoutajia lohduttamaan massamurhan selviytyjiä.

Lutheran Church Charities K-9 Comfort Dogs -yhteisö ilmoitti Facebook-sivuillaan, että kultaisetnoutajat ovat Orlandossa "tarjoamassa lohtua kaikille, jotka nyt kärsivät".

Sunnuntain joukkoampumisessa kuoli 49 ihmistä, minkä lisäksi yli 50 haavoittui vakavasti, kun aseistettu mies hyökkäsi Pulse-homobaariin. ABC:n mukaan haavoittuneista noin puolet on edelleen sairaalahoidossa, ja kuusi heistä on kriittisessä tilassa.

Fox-uutiskanavan mukaan koirat matkustivat Orlandoon maanantaina ja alkoivat lohduttaa avustustyöntekijöitä ja terrori-iskun uhreja, jotka olivat sairaalassa hoidossa.

– Verenpaine alenee, kun silittää koiraa. Siinä tuntee olonsa mukavammaksi ja puhuminen muuttuu helpommaksi. Koirat ovat hyviä kuuntelijoita, ne eivät tuomitse, ja ne ovat luottamuksellisia, kuvailee hyväntekeväisyysyhdistyksen johtaja ABC News-uutiskanavalle. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme