Mainos
Mainos

Osa kaapatun koneen miehistöstä pakeni

Neljä miehistön jäsentä on paennut kaapatusta afganistanilaiskoneesta. Miehet hyppäsivät Stanstedin lentokentällä lähellä Lontoota olevan koneen ohjaamon ikkunasta.

Britannian poliisin mukaan paenneiden joukossa ovat mm. koneen kapteeni ja perämies. Pako tapahtui sillä aikaa kun koneen kaapparien kanssa käytiin neuvotteluja. Aamulla koneesta on päästetty yksi lentostuertti.

Miehet pakenivat yöllä afganistanilaiskoneen ohjaamon ikkunasta. Tilanne koneessa on poliisin mukaan edelleen rauhallinen paosta huolimatta. Lontoossa Stanstedin kentällä seisovassa koneessa on vielä noin 150 ihmistä. Koneen kaappaajat ovat toistaiseksi vaatineet vain ruokaa, vettä ja lääkkeitä. Kaappauksen motiivi on yhä epäselvä.

Afganistanilaisyhtiön Boeing 727 -matkustajakone kaapattiin sunnuntaina Afganistanissa kotimaan lennolla. Lontoon Stanstedin kentälle se saapui varhain maanantaiaamuna.
(MTV3-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme