Mainos
Mainos

Osta Ferrari – autat maanjäristyksen uhreja

Superautovalmistaja Ferrari järjestää harvinaisen verkkohuutokaupan Pohjois-Italian maanjäristyksen jälleenrakennuksen hyväksi. Kahdessa järistyksessä sai surmansa yhteensä 23 ihmistä ja tuhansia joutui kodittomaksi.

Verkkohuutokaupan arvokkain esine on Ferrari 599XX Evo, "tavallisen" Ferrarin katuauton pohjalta rata-ajoon kehitetty harvinaisuus. Auton rattiin pääsevät yleensä vain harvat ja valikoidut asiakkaat ja testaajat. Auton tehdashinta on 1,3 miljoonaa euroa.

Tarjolla on myös esimerkiksi ajopukuja ja kypäriä, jotka ovat lahjoittaneet F1-kuljettajat Fernando Alonso ja Felipe Massa.

Yhtiön tiedotteen mukaan pian maanjäristyksen jälkeen yhtiön pääkonttoriin Maranelloon Pohjois-Italiaan alkoi virrata Ferrarin asiakkaiden ja keräilijöiden yhteydenottoja, miten he voisivat olla maanjäristyksen uhreille avuksi. Ferrari avaa nettihuutokaupan sivuillaan ensi viikolla.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme