Mainos
Mainos

Ostoskeskusampujaksi epäilty otettu kiinni Yhdysvalloissa – nuorin uhri 16-vuotias tyttö

Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa tapahtuneesta ostoskeskusampumisesta epäilty mies on otettu kiinni, kertovat viranomaiset. Teosta ei epäillä muita.

Viisi ihmistä kuoli, kun ampuja avasi kiväärillä tulen Cascade-ostoskeskuksessa Burlingtonissa perjantai-iltana. Uhreista neljä oli naisia ja yksi mies.

Ampumisista epäilty saatiin kiinni seuraavana päivänä. Poliisin mukaan epäilty on 20-vuotias ja syntyisin Turkista. Poliisi oli aiemmin kuvaillut epäiltyä latinalaisamerikkalaiseksi, parikymppiseksi nuoreksi mieheksi.

Tutkinnassa ei ole löydetty viitteitä terrorismista. Veritekojen motiivista ei ole tietoa.

– En tiedä, mikä hänen motiivinsa tälle teolle oli, mutta aion saada sen selville kuulusteluissa, sanoi Mount Vernon poliisipäällikkö Chris Cammock lehdistölle.

Burlingtonissa järjestettiin eilen muistotilaisuuksia ampumisen uhreille. Heistä nuorin oli Seattle Times -lehden mukaan 16-vuotias tyttö. Tytön perheen mukaan kukaan heistä ei tunnistanut ampujaa.

Toistaiseksi ei ole selvää, tunsiko ampuja ketään uhreistaan. Ampumisissa käytetty ase löytyi kauppakeskuksesta ja on poliisin hallussa.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme