Mainos
Mainos

Oudosti kadonneen toimittaja Kim Wallin perheeltä koskettava kirje: "Kukaan ei voi ymmärtää, mitä olemme joutuneet kokemaan"

Viikko sitten kadonneen ruotsalaistoimittaja Kim Wallin perhe on julkaissut koskettavan kirjeen, jossa perhe vetoaa yleisöön ja toivoo, että tapauksesta mahdollisesti jotain tietävät ottaisivat yhteyttä viranomaisiin katoamismysteerin selvittämiseksi.

Ingrid, Joachim ja Tom Wallin allekirjoittaman kirjeen julkaisi tanskalainen televisiokanava TV2.

Wall on ollut kateissa viikon. Perheenjäsenet kuvailevat kuluneita päiviä elämänsä raskaimmiksi.

– Me – Kim Wallin vanhemmat ja veli – elämme nyt elämämme kamalimpia päiviä. Kukaan ei voi ymmärtää, mitä olemme joutuneet kokemaan.

Perhe kertoo olleensa usein huolissaan Kimistä, sillä toimittajan työssä hän on joutunut matkustamaan vaarallisissa paikoissa ympäri maailman.

– Emme osanneet kuvitella, että jotain voisi sattua Kööpenhaminassa, vain lyhyen matkan päässä kotoa. Nyt näyttäisi siltä, että pahin on tapahtunut, perhe kirjoittaa.

Perhe kertoo luottavansa viranomaisten työskentelyyn ja toivoo, että katoamisesta jotain tietävät jakaisivat tietonsa poliisille.

– Toivomme vain, että saisimme Kimin takaisin elävänä, mutta ymmärrämme, että se on äärimmäisen epätodennäköistä.

Tanskalaiskeksijä vangittu

Kim Wall lähti sukellusveneen rakentaneen tanskalaiskeksijä Peter Madsenin mukaan Kööpenhaminasta viime torstaina. Sukellusvene upposi perjantaina ja Madsen pelastettiin, mutta Wallia ei löydetty. Nyt Madsen on vangittuna naisen kuoleman aiheuttamisesta epäiltynä.

Madsenin kertomus siitä, mitä merimatkalla tapahtui on viranomaisten mukaan muuttunut kuulusteluissa. Teknisissä tutkimuksissa on myös selvinnyt, että sukellusvene upotettiin tahallaan. Mies on kuitenkin kiistänyt syyllistyneensä mihinkään rikokseen.

Tanskan viranomaiset kertoivat eilen, ettei Wallin uskota löytyvän hengissä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme