Mainos
Mainos

Outo räjähdys ruotsalaiskoulussa: "Ikkunat ja seinät vavahtelivat"

Ruotsissa poliisi tutkii erikoista räjähdystä Karstadissa sijaitsevassa koulussa. Kenenkään ei toistaiseksi tiedetä loukkaantuneen tapahtuneessa.

Poliisin mukaan ”voimakas räjähdys” oli sattunut Timvallan lukiossa noin kolmelta iltapäivällä. Poliisi hälytettiin paikalle, kun useat ihmiset kertoivat kuulleensa pamauksen ja nähneensä ison savupatsaan nousevan koulun katolta.

– Tapahtui iso räjähdys, ikkunat ja osa seinistä alkoivat vavahdella, koulun oppilas kertoi Aftonbladetille.

– Pamaus oli kamala. Vaikka olin monen metrin päässä sieltä, ravisteli se koko rakennusta. Yhtäkkiä paikalle juoksee yksi vahtimestareista ja huutaa että kuntosalilla on pommi, koulun rehtori Christine Holmberg puolestaan kuvaili tapahtumia.

Paikalle hälytettiin sekä poliisi että pelastusviranomaiset. Vielä puolitoista tuntia tapahtuman jälkeen räjähdyksen syytä ei kuitenkaan ollut löydetty.

– Yritämme yhä saada selville, mitä tapahtui, poliisin edustaja Stefan Wickberg kommentoi The Localille.

Wickbergin mukaan räjähdyksen voima oli laittanut useat alueella sijaitsevat hälytyslaitteet soimaan.

–Olemme etsineet rakennuksen läpi ja olemme olleet katolla. Mutta emme ole löytäneet räjähdyksen aiheuttajaa, pelastustöitä johtava Ola Åkesson kommentoi uutistoimisto TT:lle.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme