Mainos
Mainos

Outo salaliittoteoria Trumpin henkivartijan käsistä leviää: ”Ne eivät ole aidot”

Sosiaalisessa mediassa ja nettisivustoilla on levinnyt kulovalkean tavoin erikoinen salaliittoteoria, jonka mukaan Yhdysvaltain tuoreen presidentin Donald Trumpin rinnalla virkaanastujaisissa kulkeneella henkivartijalla olisi ollut tekokädet.

Villien spekulaatioiden mukaan vartijalla olisi ollut tekokädet ja hänen oikeat kätensä olivat takin alla piilossa, valmiina tarttumaan automaattikivääriin.

Huffington Post kirjoittaa sivuillaan, että teoria on erittäin kummallinen, mutta toisaalta niin on tilanteesta kuvattu videokin.

Videolla näkyy henkivartija, joka pitelee vasemmalla kädellä kiinni oikean kätensä sormesta. Vartija näyttää pitävän käsillään saman jäykähkön asennon epätavallisen pitkään.

Mutta ennen ikuin pulahdetaan liian syvälle kumikäsien ja piilotettujen automaattikivääreiden maailmaan, niin nettiin on putkahtanut myös videopätkä, jossa vartija toden totta liikuttaa käsiään ja sormiaan.

Eli joko vartijan kädet ovat sittenkin aidot...tai sitten robotiikalla toimivat tekokädet, kuten brittilehti Mirror irvailee. 

Mirrorissa myös huomautetaan, että vartijan käsien jäykkyys johtuu paljon luultavammin siitä, että ulkona oli kylmä ja tietenkin siitä, että kyseessä on salaisen palvelun jäsen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme