Mainos
Mainos

P-Korea väittää kehittäneensä "superjuoman"

Pohjois-Korea väittää saavuttaneensa merkittävän lääketieteellisen läpimurron ”ihmejuomalla”, joka lisää aivosolujen määrää ja estää ihon vanhenemisen.

Maan virallisen uutistoimiston KCNA:n mukaan terveyttä edistäviä antioksidantteja sisältävä juoma koostuu ”mikroelementeistä”, jotka on saatu yli 30 eri kasvilajista.

- Juomalla on sekä ennaltaehkäiseviä että parantavia vaikutuksia. Se kehittää henkisiä ja tarkkuutta vaativia kykyjä moninkertaistamalla aivosolujen määrää, KCNA tiedottaa. Kommunistivaltion propagandakoneiston mukaan tehojuoma suojaa myös ihoa rypyiltä ja ehkäisee joiltakin tavallisilta taudeilta, kuten sydänsairauksilta.

Juoman on keksinyt valtionyhtiö, jonka muihin tuotteisiin kuuluvat eri makuiset hiilihappojuomat. Yrityksen johtaja kertoo uutistoimisto KCNA:lle, että superjuoma on osoittautunut erittäin tehokkaaksi sitä testanneiden henkilöiden keskuudessa.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme