Mainos
Mainos

Päähän ammuttu Giffords toipuu hyvää vauhtia

Arizonassa päähän ammuttu Gabrielle Giffords toipuu hyvää vauhtia. Kongressiedustaja Giffords pystyy jo syömään, kävelemään kärryjä työntämällä ja puhumaan perusasioista.

Radio Novan Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja Tomi Hinkkanen kertoo, että Giffordsia kuntoutetaan houstonilaisessa sairaalassa.

– Hänellä on kaulassa hengitysletku ja hän nukkuu yönsä hyvin. Mutta henkinen kuntoutus on vielä edessä. Hän tietää tulleensa ammutuksi, muttei olosuhteita. Hänelle ei ole vielä kerrottu, että ampumisessa kuoli kuusi.

Hinkkasen mukaan Yhdysvalloissa on hehkutettu Giffordsin nopeaa toipumista - mutta sitä ei ole mainittu, että Giffords tuskin koskaan pystyy palaamaan politiikkaan.

Demokraattipuolueen kongressiedustaja Gabrielle Giffords haavoittui päähän olleessaan puhujamatkalla Tucsonissa, Arizonassa. Nuori mies avasi tulen puhetilaisuudessa supermarketin edustalla, jolloin kaikkiaan kuusi ihmistä sai surmansa ja yhteensä 12 haavoittui. Yksi luodeista lävisti Giffordsin aivot.

Ampujaksi epäilty on kiistänyt oikeudessa syyllisyytensä.

(MTV3 - Radio Nova)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme