Mainos
Mainos

Päähän ammuttu kenguru pelastettiin Australiassa

Australiassa eläinlääkärit ovat onnistuneet pelastamaan kenguruemon, jota oli ammuttu nuolella päähän. Kenguru oli haavoittunut ampumisessa pahasti. Tapauksesta uutisoi muun muassa CNN.

Nuoli oli jäänyt kiinni kenguruemon päähän lähelle silmäkuoppaa. Kenguru oli kuitenkin sen verran voimissaan, että pelastajat joutuivat jahtaamaan sitä neljä päivää ennen kuin saivat sen hoitoon.

Kenguru tuotiin Australian eläintarhan villieläinsairaalaan eilen tiistaina yhdessä poikasensa kanssa. Eläinlääkärit katkaisivat nuolen ja poistivat sen kengurun päästä nukutuksessa.

Eläinlääkärien mukaan nuoli oli erittäin lähellä kengurun aivoja ja vain muutaman millimetrin päässä sen näköhermoista. Jos nuolta ei olisi poistettu, olisi kenguru lääkärien mukaan kuollut hitaan, kivuliaan kuoleman.

Eläinsuojelujärjestö RSPCA selvittää, kuka oli ampunut kengurua. Ampuminen oli tapahtunut Queenslandin osavaltiossa sijaitsevassa Toorbulin kaupungissa.

Kenguruemo palautettiin takaisin luontoon leikkauksen jälkeen.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme