Mainos
Mainos

Pääministeri Blairin vaimo kiisti petossyytteet Britanniassa

Britannian pääministerin vaimo Cherie Blair vastasi myöhään eilen illalla julkisesti häntä vastaan esitettyihin petossyytteisiin. Kyyneleet silmissä puhunut Cherie Blair korosti olevansa tavallinen, erehtyväinen ihminen, ei suinkaan supernainen.
Tony Blair ja hänen vaimonsa Cherie ovat joutuneet valtavan syytöstulvan kohteiksi Cherie Blairin epäselvien asuntokauppojen vuoksi. Rouva Blair joutui taannoin julkisesti myöntämään, että petoksesta tuomittu Peter Foster auttoi häntä ostamaan kaksi asuntoa Bristolista. Tony Blair ei kertomansa mukaan tiennyt mitään asuntokaupoista.

Luksusasuntojen arvo on yhteensä runsaat 500 000 puntaa (vajaat 780 000 euroa). Foster on tuomittu Australiassa useista petoksista, jotka liittyvät muun muassa laihdutusvalmisteisiin.

-En ole mikään supernainen. Yritän koko ajan pitää melkoista joukkoa palloja ilmassa, mutta aina välillä joku palloista putoaa. Joskus haluaisin vain ryömiä piiloon johonkin koloon, mutta sitä en tee, Cherie vuodatti silmät kosteina.

Cherie Blair kiisti edelleen tehneensä mitään laitonta ja sanoi, että hän on tavannut Peter Fosterin vain yhden ainokaisen kerran.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme