Mainos
Mainos

Pääministerin salamurhajuoni paljastui paratiisisaarella

Karibialaisella Trinidad ja Tobagolla on paljastunut pääministerin salamurhasuunnitelma.

Saarivaltion naispääministeri Kamla Persad-Bissessar kertoi eilen, että juonen tarkoituksena oli ollut salamurhata sekä hänet että muita hallituksen jäseniä.

12 ihmistä on pidätetty tapauksen johdosta. Pidätettyjen joukossa on myös armeijan ja poliisivoimien jäseniä, maan poliisin edustaja Dwayne Gibbs kertoo.

Televisioidussa tiedotustilaisuudessa Persad-Bissessar kuvaili "pahaa ja katalaa maanpetosta" kostoksi maan kovista toimista taistelussa huumekauppaa ja väkivaltaista jengirikollisuutta vastaan.

Maa on ollut hätätilassa viime elokuusta lähtien huumerikollisuuden kitkemiseksi. Karibian valtio on Etelä-Amerikasta Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin suuntautuvan huumekaupan välietappi.

Hätätilan julistamisen jälkeen 7 000 ihmistä on pidätetty, ammuksia on takavarikoitu yli 13 000 ja laittomia huumeita on tuhottu yli 240 miljoonan dollarin arvosta.

(MTV3 - Reuters - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme