Mainos
Mainos

Paavi esiintyi taas julkisesti

Roomalaissairaalassa hoidettavana oleva Paavi Johannes Paavali näyttäytyi sairaalan ulkopuolella odottaville uskovaisille. Tervehdyksessään paavi sanoi palvelevansa kirkkoa ja ihmiskuntaa sairaalavuoteeltakin.

Paavi Johannes Paavali II näyttäytyi tänään sairaalanikkunassa Roomassa ja siunasi heikolla äänellä uskovaiset avustajan lukeman tervehdyksen ja rukouksen päätteeksi. Hän myös vilkutti Gemelli-sairaalan eteen kerääntyneelle väelle, joka puhkesi "Eläköön, paavi" -huutoihin.

Paavin avustajan lukemassa tervehdyksessä paavi kiitti maailmaa huolenpidosta hänen terveytensä suhteen ja sanoi "palvelevansa kirkkoa ja ihmiskuntaa" sairaalavuoteeltakin.

Paavi joutui tiistaina sairaalahoitoon flunssan ja hengitysvaikeuksien vuoksi. Paavi on 84-vuotias ja sairastaa Parkinsonin tautia. Paavin esiintyminen videoitiin sairaalasta myös Vatikaaniin Pietarinaukiolle kokoontuneille ihmisille.

(MTV3-Reuters-AFP-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme