Mainos
Mainos

Paavi moitti modernia ihmistä

Paavi Johannes Paavali II moitti eilen Rooman Pietarinkirkossa pidetyssä yömessussaan, että moderni ihminen on kadottanut kyvyn tunnistaa Jumalan aikaansaannoksia. Paavin mukaan ihmiset ovat niin tietoisia omasta kyvystään määrätä maailmaa, että he ovat menettäneet kyvyn tunnistaa Luojansa jälkiä.

Paavi, joka täyttää muutaman viikon kuluttua 78 vuotta, näytti väsyneeltä kiireisen pääsiäisviikon jälkeen. Messussa hän kastoi yhdeksän käännynnäistä, jotka olivat mm. Kolumbiasta, Kanadasta, Kiinasta ja Intiasta.

Tänään aamulla paavi johtaa pääsiäismessun Pietarinkirkon aukiolla, joka on juhlan kunniaksi koristeltu tuhansilla kukilla - mm. tulppaaneilla, hyasinteilla ja narsisseilla. Messun lopuksi paavi aikoo viedä läpi kaksi kertaa vuodessa järjestettävän Urbi et Orbi -siunauksensa, jossa hän lähettää tervehdyksensä useilla maailman kielillä.
(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme