Mainos
Mainos

Paavi yllätti pariskunnan iloisesti – suoritti vihkiseremonian kesken lennon

Paavi Franciscus on parhaillaan vierailulla Etelä-Amerikassa. Lentäessään kahden chileläiskaupungin välillä roomalaiskatolisen kirkon johtaja yllätti vihkimällä kesken lennon matkustamohenkilökuntaan kuuluneet Paula Podest Ruizin ja Carlos Ciuffardi Elorrigan, kertovat useat ulkomaiset mediat.

41-vuotiaan Elorrigan ja 39-vuotiaan Ruizin piti alun perin mennä naimisiin jo vuonna 2010 Chilen pääkaupungissa Santiagossa, mutta heidän vihkikirkkonsa vaurioitui pahoin maanjäristyksessä. Heidät on kuitenkin oli kuitenkin vihitty siviilivihkimisellä, mutta ei katolisin menoin.

Pariskunta pyysi paavilta lennolla siunausta liitolleen, joka intoutui pitämään pikaisen virallisen seremonian saadakseen heille katolisen vihkimisen. Elorrigan ja Ruizin esimies toimi seremoniassa todistajana ja lennolla mukana ollut kardinaali laati käsin vihkitodistuksen.

Uutiskanava CBS:n toimittaja Steve Dorsey julkaisi todistuksesta kuvan Twitterissä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme