Mainos
Mainos

Paha lentoturma Sudanissa

Sudanissa yli 30 ihmistä on kuollut lentoturmassa. Turma sattui, kun virallista valtuuskuntaa kuljettanut kone syöksyi maahan maan eteläosassa.

Viranomaisten mukaan kaikki koneen matkustajat saivat surmansa. Sudanin uutistoimiston Sunan mukaan kuolleiden joukossa on sudanilainen ministeri.

Turman syystä ei ole vielä tietoa. Viranomaisten mukaan kone oli matkalla pääkaupungista Khartumista levottomaan Etelä-Kordofanin maakuntaan.

Ilmailuviranomainen Abdelhafiz Abdelrahin kertoi uutistoimisto AFP:lle, että kone oli laskeutumassa Talodin kaupunkiin, kun kuului räjähdys ja kone tuhoutui. Toisten tietojen mukaan kone syöksyi maahan Talodia ympäröivässä vuoristossa.

Valtuuskunnan oli määrä osallistua muslimien pyhän kuukauden ramadanin päättymisjuhlaan.

Etelä-Kordofan sijaitsee Etelä-Sudanin rajalla. Alueella on ollut levotonta vuosia. Väkivaltaisuudet kiihtyivät sen jälkeen, kun Etelä-Sudan itsenäistyi Sudanista viime vuonna.

(MTV3 - STT - REUTERS)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme