Mainos
Mainos

Pahin lumikaaos osuikin Viroon – jo viisi kuollut liikenteessä

Virossa tiheä lumisade ja erittäin huono ajokeli on vaatinut kahden päivän aikana viiden ihmisen hengen. Poliisin mukaan kolareita on sattunut yli 200.

Viimeisin turma sattui Rakveren kaupungin lähellä Viron itäosassa. Virumaa Teataja -lehti kertoo, että onnettomuudessa menehtyi kolme ihmistä.

Kuolonkolarissa olivat osallisena pakettiauto ja henkilöauto. Lehden mukaan surmansa saivat pakettiauton kuljettaja ja henkilöauton kuski sekä pelkääjän paikalla istunut. Keli onnettomuuspaikalla oli kevyesti luminen. Molemmissa autoissa oli viranomaisten mukaan talvirenkaat.

Kymmenen vakavaa onnettomuutta

Lumisade alkoi Virossa tiistain aikana. Tiistaina sai Tallinnassa surmansa nuori mies bussin ja henkilöauton yhteentörmäyksessä. Eilen menehtyi liukkaalla tiellä rekkaan törmännyt iäkäs autoilija Ahasten lähellä.

Viranomaiset kertovat, että koko maassa on sattunut lumisateeseen ja huonoon ajokeliin liittyviä onnettomuuksia yli 200. Näistä kymmenkunta on ollut vakavampia.

Tähän mennessä on Virossa kuollut liikenneonnettomuuksissa 67 ihmistä. Koko viime vuonna kuolleiden määrä oli 63.

Postimees kertoo, että vuodesta 2010 kolme henkeä vaatineita liikenneonnettomuuksia on sattunut 12 kappaletta. Viimeisin alkusyksystä, kun Tallinnassa kolme abiturienttia ajoi 50 kilometrin rajoitusalueella lähes sata kilometriä ylinopeutta. Matka katkesi traagisesti ulosajoon ja puuhun. Kaikki saivat surmansa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme