Mainos
Mainos

Pakistan: Pakolaisten vastaanotto lopetettava

Pakistanin viranomaiset ovat määränneet YK:n pakolaisjärjestön lopettamaan afganistanilaispakolaisten vastaanottamisen Pakistanin rajalla.

Takaisin Afganistaniin käännytetyt pakolaiset olivat lähinnä naisia ja lapsia. Ainakin 80 000 afganistanilaista pakolaista on saapunut laittomasti Pakistaniin sitten syyskuun 11. päivän. Pakistan on luvannut päästää kaikkein kurjimmassa asemassa olevat pakolaiset maahan.

Ruoka-apua Britannialta ja Venäjältä

Britannia ja Venäjä lähettävät yhteistyössä tuhansia tonneja ruoka-apua Afganistaniin. Aloitteesta on kertonut Britannian hallitus.

Pääministeri Tony Blairin edustajan mukaan Koillis-Afganistaniin on tarkoitus toimittaa noin 9 000 tonnia elintarvikkeita lähimmän kahden kuukauden aikana. Ruoka kuljetetaan perille autosaattueissa, ja ajoneuvojen kuljettajiksi hankitaan vaikeat olosuhteet hyvin tuntevaa paikallisväestöä. Ensimmäisten kuljetusten on määrä alkaa parin viikon kuluessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme