Mainos
Mainos

Pakkanen surmasi Moskovassa

Kuusi ihmistä kuoli viime yönä Moskovassa lämpömittarin laskettua 32 pakkasasteeseen. Muualla maassa kovat pakkaset ovat rikkoneet lämmitysjärjestelmiä, ja tuhannet ihmiset ovat värjötelleet kylmissä huoneistoissaan.

Noin 240 ihmistä on kuollut pakkaseen Moskovassa tämän talven aikana, kertoi uutistoimisto Interfax. Useimmat heistä ovat olleet kodittomia. Moskovan esikaupungeissa pakkasta oli 37 astetta, ja Murmanskissa mitattiin 48 pakkasastetta. Noin 20 kaupungissa lämmitysjärjestelmät ovat rikkoutuneet osittain, ja 23 000 ihmistä jäi ilman lämmitystä.

Sahalinin saarella kuusi ihmistä kuoli kolme päivää kestäneen lumimyrskyn aikana. Kaksi heistä paleltui lämmittämättömään kotiinsa ja yksi häkään autossaan, missä hän yritti pysyä lämpimänä. Lisäksi kaksi ihmistä löydettiin lumeen hautautuneina, ja yksi jäi lumivyöryn alle.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme