Mainos
Mainos

Palestiinalainen ampui kaksi israelilaista

Kaksi ihmistä, toinen heistä kahden kuukauden ikäinen vauva, sai surmansa palestiinalaismiehen tulituksessa Länsirannalla lähellä Hebronia eilisiltana. Hyökkäys on uusi isku pyrkimyksille vauhdittaa tiekarttana tunnettua Lähi-idän rauhansuunnitelmaa.

Palestiinalaismies tunkeutui israelilaiseen Negohotin siirtokuntaan ja ampui ensin miehen, joka avasi hänelle oven. Palestiinalainen ampui myös kahden kuukauden ikäisen vauvan sekä haavoitti lapsen äitiä ja isää ennen kuin hänet ammuttiin.

Israel on tavannut vastata palestiinalaisten viimeaikaisiin itsemurhaiskuihin ja muihin hyökkäyksiin tekemällä ohjusiskuja, joiden maalina ovat olleet palestiinalaiset ääriaktivistit. Lähi-idän niin sanottu kvartetti - YK, EU, Yhdysvallat ja Venäjä - vaati aiemmin eilen palestiinalaisilta toimia väkivaltaisuuksien lopettamiseksi ja Israelia keskeyttämään siirtokuntien rakennustyöt.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme