Mainos
Mainos

Palestiinalaiset: Albright lykkää Lähi-idän matkaansa

Yhdysvaltain ulkoministeri Madeleine Albright on päättänyt lykätä Lähi-idän matkaansa syyskuun alkupuolelle, kertoi palestiinalaisten edustaja tänään.

-Meille on ilmoitettu, että Albright lykkää matkaansa syyskuun alkuun, sanoi palestiinalaisten pääneuvottelijoihin kuuluva Nabil Shaath. Hänen mukaansa tarkoituksena on mahdollisesti osuttaa matka samaan ajankohtaan, jolloin Israel jatkaa vetäytymistään Länsirannalta.

Albright, Madeleine, Katsoo vasemmalle


-Me voimme vain hyväksyä viivytyksen, Shaath kertoi. Israelilaiset tiedotusvälineet kertoivat aiemmin tänään, että Israelin pääministeri Ehud Barak on pyytänyt Albrightia lykkäämään matkaansa, kunnes Israel ja palestiinalaiset ovat päässeet sopimukseen Wyejoen sopimuksen toteuttamisesta. Matkaa oli alunperin kaavailtu elokuun puoliväliin. Ha aretz-lehden mukaan Barak haluaisi, että Albrightin vierailun pääpaino olisi Syyrian kanssa käytävissä rauhanneuvotteluissa.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme