Mainos
Mainos

Palestiinalaiset kotiin rauhanneuvotteluista

Palestiinalainen valtuuskunta matkustaa tänään kotiin rauhanneuvotteluista, joita se on käynyt israelilaisten kanssa Yhdysvalloissa. Osapuolet eivät palestiinalaisten mukaan lähentyneet näkemyksissään toisiaan merkittävästi.

-Kuilu on edelleen olemassa. Toisaalta emme edes olettaneet, että nämä neuvottelut muuttaisivat tilannetta ratkaisevasti, palestiinalaiseen valtuuskuntaan kuuluva Saeb Erakat kertoi eilen. Erakatin mukaan palestiinalaisten valtuuskunta lähtee Washingtonista tänään, mutta palestiinalaiset ja israelilaiset tekniset asiantuntijat jatkavat neuvotteluja jälleen sunnuntaina. Myös israelilaiset matkustavat Yhdysvalloista tänään.

Käsitys siitä, että palestiinalaisten ja israelilaisten on mahdollista edetä rauhanneuvotteluissa vahvistui neuvottelujen aikana muun muassa siksi, että palestiinalaiset suostuivat kutsumaan tekniset asiantuntijat mukaan neuvotteluihin.
(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme