Mainos
Mainos

Palestiinalaiset: Vetäytyminen valetta

Palestiinalaisten mukaan Israelin vetäytyminen on valetta. Al-Jazeera tv-aseman mukaan 11 israelilaissotilasta on kuollut taisteluissa Länsirannalla.

Israelin vetäytyminen kahdesta Länsirannan kaupungista valetta, sanovat palestiinalaiset

- Tämä on Israelin uusi valhe, koska vetäytyessään he ovat tiukentaneet näiden kahden kaupungin piiritystä ja edenneet uusille alueille, sanoi palestiinalaishallinnon tiedotusministeri Jasser Abed Rabbo.

Israelin joukot vetäytyivät viime yönä Yhdysvaltain painostuksesta Tulkarmin ja Qalqilyan kaupungeista Länsirannalla, mutta tunkeutuivat Duraan kylään, joka sijaitsee Hebronin eteläpuolella.

- Jos amerikkalaiset hyväksyvät tämän valheen, se merkitsee salaliiton jatkumista, koska he tietävät tapahtuneen olevan vain harhautusta, Rabbo sanoi.

Al-Jazeera: 11 israelilaissotilasta kuollut taisteluissa


Yksitoista israelilaista sotilasta on kuollut taisteluissa palestiinalaisten kanssa Länsirannalla, kertoo qatarilainen tv-asema al-Jazeera.

Heistä yhdeksän sai surmansa jeniniläisellä pakolaisleirillä käydyissä taisteluissa. Muista lähteistä ei ole saatu vahvistusta al-Jazeeran tiedoille.

(MTV3-Reuters-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme