Mainos
Mainos

Palestiinalaisryhmä: Siepattu israelilaissotilas vapautetaan

Israel aloitti laajan hyökkäyksen Gazan kaistalle, kun kolme palestiinalaisryhmittymää sieppasi israelilaisen korpraalin kesäkuussa.

Yksi israelilaisen sotilaan siepanneista palestiinalaisryhmistä sanoo sieppauskriisin ratkeavan lähipäivinä. PRC-ryhmittymän mukaan palestiinalaiset ovat sopineet sotilaan vapauttamisesta vastineena palestiinalaisvankien vapauttamiselle israelilaisista vankiloista.

Israel aloitti laajan hyökkäyksen Gazan kaistalle, kun kolme palestiinalaisryhmittymää sieppasi israelilaisen korpraalin Gilad Shalitin kesäkuussa. Kolme palestiinalaisryhmää ilmoitti sieppauksen olleen niiden yhteinen operaatio.

PRC:n mukaan vankien vaihdosta on sovittu Egyptin välityksellä käydyissä neuvotteluissa. Israel ei ole kommentoinut tietoa. Palestiinalaishallitusta johtavan Hamas-liikkeen edustaja Osama al-Muzaini sanoi Shalitia koskevissa neuvotteluissa tapahtuneen edistystä, mutta hänen mukaansa vankienvaihtoa ei ole odotettavissa vielä lähiaikoina.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme