Mainos
Mainos

Palin lyttäsi arvostelijansa

Yhdysvaltain republikaanien varapresidenttiehdokas Sarah Palin piti Minnesotan puoluekokouksessa 40-minuuttisen puheen. Hän puolusti muun muassa kiistanalaisia öljynporauksia Alaskassa ja lupasi vähentää Yhdysvaltain riippuvuutta tuontienergiasta.

Palin tyrmäsi myös arvostelijoiden puheet hänen kokemattomuudestaan. Kuvernööri pitää loanheiton yhtenä syynä sitä, ettei hän kuulu Washingtonin eliittiin.

Palin muistutti olleensa myös pormestari ennen ryhtymistään Alaskan kuvernööriksi. Hän kertoi aloittaneensa poliittisen uransa ruohonjuuritasolta ja halunneensa aluksi vain parantaa lastensa elämää.

Palin hyökkäsi puheessaan myös Barack Obamaa vastaan. Hänen mielestään demokraattien presidenttiehdokkaan lupaukset muutoksesta ovat hölynpölyä. Hän sanoi, että John McCain pyrkii tosissaan muutokseen ja Obama keskittyy vain uransa edistämiseen.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme