Mainos
Mainos

Palme-tutkijat tapasivat väitetyn murhaajan

Ruotsalaiset Palme-tutkijat Jan Danielsson ja Hans Ölvebro tapasivat tänään Palmen murhaajaksi väitetyn eteläafrikkalaisen Anthony Whiten Pretoriassa. Tapaamisesta kertoi Ruotsin Etelä-Afrikan-suurlähetystö.

Whitea on väittänyt Palmen murhaajaksi Etelä-Afrikan turvallisuuspalvelun kuolemanpartiota johtanut Dirk Coetzee. White on itse kiistänyt osallisuutensa murhaan. White toimi 1970-luvulla pahamaineisissa valiojoukoissa Rhodesiassa eli nykyisessä Zimbabwessa. Sen jälkeen hän on ottanut vastaan toimeksiantoja Etelä-Afrikan turvallisuuspalvelulta. White asuu nykyisin Mosambikissa.

Danielsson ja Ölvebro ovat keskittyneet viime torstaista saakka Palmen murhan Etelä-Afrikan-tutkimuksiin. Palme-tutkijat ovat Ölvebron mukaan saaneet paljon tietoa, mutta se ei ole toistaiseksi jäsentynyt niin, että se olisi auttanut heitä edistymään tutkimuksissa.
(STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme