Mainos
Mainos

Palomiehet elvyttivät koiraa suusta suuhun parikymmentä minuuttia – koira jäi henkiin

Kalifornialaiset palomiehet käyttivät 20 minuuttia elvyttäen tulipalossa tajuntansa menettänyttä koiraa, ABC news uutisoi.

Koiranomistaja Crystal Lamirande, 30, saapui kotiinsa Santa Monicaan huomatakseen talonsa olevan tulessa. Lamiranden ensimmäinen ajatus oli pelastaa taloon jäänyt kymmenenvuotias bichon frisen ja shih tzun sekoitus Nalu-koira. Synkkä savu kuitenkin esti pelastusaikeet.

Hetkeä myöhemmin paikalle saapuivat palomiehet. Kuultuaan sisälle jääneestä Nalusta, he ryhtyivät toimiin.

Palomies Andrew Klein meni asuntoon ja löysi tajuttoman koiran vain metrin päässä tulipalosta.

– Se oli eloton. Nostin sen ylös ja juoksin ulos asunnosta, koska aika on ratkaiseva tekijä erityisesti pienten koirien kanssa. Epäonnistuminen ei ollut vaihtoehto, Klein selittää.


Palomiehet aloittivat välittömästi koiran elvytyksen. He elvyttivät koiraa parikymmentä minuuttia lisähapella ja painelu-puhalluselvytyksellä. Palomiehet tekivät kaikkensa pelastaakseen Nalun.

"Oletin sen olevan kuollut"

Elvytyksen ajan vieressä itkenyt Lamirande oli epäuskoinen koiransa pelastumismahdollisuuksista. 

– Nalun silmät olivat lasittuneet, eikä se hengittänyt. Oletin sen olevan kuollut, Lamirande kertoo.

Kuin ihmeen kaupalla elvytys tuotti tulosta. Nyt muutaman päivän jälkeen koira on lähes entisellään.

Koiran elvytyksestä vastannut Klein on tyytyväinen tapahtumien lopputulokseen.

– Nalu oli periaattessa kuollut, mutta nyt kun näen sen kävellen häntä heiluen ympäriinsä, tuntuu mahtavalta. Se on todella iloinen ja niin olemme mekin, itsekin kahden koiran isäntä Klein sanoo.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot