Mainos
Mainos

Pankki nimitti asiakastaan lutkaksi luottokorttitarjouksessa

Yhdysvalloissa Bank of America lähetti asiakkaalleen varsin hämmentävän luottokorttitarjouksen.

Tarjous oli nimittäin osoitettu San Franciscossa asuvalle naiselle, jonka nimi oli kirjoitettu : Lisa Is A Slut McIntire (Lisa On Lutka). Asiasta uutisoi muun muassa LA Times.

McIntiren saaman tarjouskirjeen avasi alun perin tämän äiti, joka lähetti tiedon erikoisesta viestistä tyttärelleen sähköpostilla.

– Mielenkiintoista roskapostia sinulle. "Lisa on lutka McIntire".

Lutkaksi nimittely ei rajoittunut pelkkään kirjekuoren osoitekenttään, vaan myös itse tarjousviesti alkoi tekstillä : "Lisa On Lutka McIntire, olet ansainnut tämän erikoistarjouksen."

McIntire latasi kuvat saamastaan tarjouskirjeestä Twitteriin torstaina, jossa hän otti samalla yhteyttä Bank of American asiakaspalveluun.

Pankista pahoiteltiin myöhemmin tapahtunutta.

Bank of American antaman selvityksen mukaan nimi oli tullut pankille yhteistyöjärjestön kautta, jonka jäsen McIntire oli.  Pankin mukaan lisänimi "Is A Slut" oli syötetty järjestön tilastoihin vuosien 2004–2008 välillä. Bank of America kertoi järjestön jatkavan yhä tapauksen selvittelyä.

Kyseessä on jo toinen tapaus Yhdysvalloissa tänä vuonna, kun yritykseltä on tullut asiakkaalle loukkaavasti nimettyä postia.

Tammikuussa toimistotarvikkeita myyvä OfficeMax lähetti postia surevalle isälle, jonka tytär oli aiemmin menehtynyt onnettomuudessa. Isälle lähetetty posti oli nimetty: "Mike Seay, Tytär Kuollut Autokolarissa".  Myös OfficeMax syytti tapahtuneesta toista osapuolta, jonka kautta oli saanut yhteystiedot.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme